....

Φ.Σ.Ε. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ - ΠΡΟΒΟΛΗ 2 ΝΕΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Το πάρτυ-θεσμός έρχεται και πάλι! Το Αποκριάτικο πάρτυ του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» επανέρχεται!

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 8.30 μ.μ. στο café Papilio (Πλατεία Στουγιαννάκη, Μικροί Καταρράκτες) ελάτε με την παρέα σας για να γιορτάσουμε την αποκριά.

Οι DJ’ s Μάκης Χρήστου και Γιώργος Βάνης θα μας κρατήσουν στην πίστα, με ρυθμούς καρναβαλικούς.

Η αμφίεση είναι προαιρετική. Το πάρτυ εντάσσεται στο καλεντάρι εκδηλώσεων «Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2023» του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης  Δήμου Έδεσσας

2023-02-16-225341

 

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

   Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

  • Κυριακή  19 και Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, στις 6 το απόγευμα:

Η ΜΙΚΡΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Κινούμενα σχέδια. Μεταγλωττισμένη. Διάρκεια: 92 λεπτά.

 

  Από τότε που ήταν μικρή, η Τζόρτζια έχει ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης, όπως ήταν ο πατέρας της. Δυστυχώς, στη Νέα Υόρκη του 1932 δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας-ένας καθώς προσπαθούν να κατασβήσουν μία μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Μπρόντγουεϊ, η Τζόρτζια αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη στα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια, ειδικά μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.

 

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Φεβρουαρίου, & Κυριακή  19 και Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, στις 9 μ.μ.:

ΧΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ

Θρίλερ μυστηρίου. Διάρκεια: 100 λεπτά. Ηθοποιοί: Dave Bautista, Ben Aldridge, Jonathan Groff, Nikki Amuka-Bird, Abby Quinn, Satomi Hofmann, William Ragsdale, Rupert Grint

    Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε μια απομακρυσμένη καλύβα, ένα νεαρό κορίτσι και οι δυο γονείς του καταλήγουν όμηροι τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων με άγνωστα κίνητρα οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να προβεί σε μια αδιανόητη επιλογή προκειμένου να αποτρέψει το τέλος του κόσμου. Με περιορισμένη πρόσβαση στον έξω κόσμο, η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει τι θα πιστέψει προτού χαθούν όλα.

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

 

2023-02-16-225331



2023-02-16-225356
 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments