....

Φ.Σ.Ε. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : ΜΕ AVATAR KAI ΠΑΠΟΥΤΣΟΜΕΝΟ ΓΑΤΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

 

   Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

 

Πέμπτη 5/1, Παρασκευή 6/1, Σάββατο 7/1 & Κυριακή 8/1/2023, στις 6 το απόγευμα:

«Ο παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία».

Κινούμενα σχέδια, μεταγλωττισμένη. Διάρκεια: 100’.

 

  Η ξακουστή αγριόγατα επιστρέφει, πιο… απελπισμένη από ποτέ, καθώς το πάθος της για περιπέτειες την έχει φέρει στα όρια της μακροζωίας της. Ο ατρόμητος γάτος μαθαίνει ότι έχει «κάψει» τις 8 από τις 9 ζωές του και ξεκινάει μια αναζήτηση για το μύθο της «τελευταίας ευχής» που θα του επιτρέψει να ανακτήσει τις χαμένες ζωές του.

 

Πέμπτη 5/1, Παρασκευή 6/1, Σάββατο 7/1 & Κυριακή 8/1/2023, στις 9 το βράδι:

«AVATAR: THE WAY OF WATER»

Περιπέτεια φαντασίας. Διάρκεια: 190’.

 Παίζουν: Jemaine Clement, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, CCH Pounder, Joel David Moore, Kate Winslet, Oona Chaplin, Edie Falco, Chloe Coleman, Jack Champion, Bailey Bass, Cliff Curtis, Michelle Yeoh. Σκηνοθεσία: James Cameron

 

  Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldana) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

 

 

Εισιτήρια, στην είσοδο της αίθουσας: 6 ευρώ (για όλους).

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/

Σχόλια - Facebook Comments