......

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ E-SHOP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

 


 
Κάθε επιχείρηση πλέον, είτε κατάστημα είτε εταιρεία παροχής υπηρεσιών, υπολογίζει στα έξοδα ίδρυσης και τα κόστη που αφορούν στην δημιουργία ιστοσελίδας και στη διατήρηση και τον εμπλουτισμό της. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προχωρήσουμε σε κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop για πολλούς και διάφορους λόγους.
Γιατί να δημιουργήσω ιστοσελίδα και e-shop για την επιχείρησή μου;
Οι περισσότεροι καταναλωτές και δυνητικοί πελάτες θα προτιμήσουν μια εταιρεία που διαθέτει ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα της εταιρείας μας αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διαφήμισης της εταιρείας. Εκεί βρίσκονται αναρτημένα όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας και ο πελάτης μπορεί εύκολα, μέσω του υπολογιστή του ή του κινητού τηλεφώνου του, να βρει ό,τι χρειάζεται και να μας επιλέξει.
Όπως αναφέραμε, οι περισσότεροι πλέον άνθρωποι αναζητούν αυτό που χρειάζονται, είτε προϊόν είτε υπηρεσία, πρώτα μέσα από το διαδίκτυο. Επομένως, αν δεν διαθέτουμε κάποια επίσημη ιστοσελίδα για την επιχείρησή μας, ελάχιστοι άνθρωποι θα μας βρουν και θα μας προτιμήσουν. Είναι κρίμα, λοιπόν, να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά να μην μας γνωρίζουν και να μην μπορούν να μας βρουν για να μας προτιμήσουν.
Μας εμπιστεύονται ευκολότερα. Οι δυνητικοί πελάτες μας βλέποντας ότι έχουμε μια σοβαρή ιστοσελίδα με πληροφορίες για την εταιρεία μας, με περιγραφές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και, γιατί όχι, με κριτικές από προηγούμενους πελάτες, θα μας δώσουν ευκολότερα την ευκαιρία να μας εμπιστευτούν.
Άμεση και εύκολη επικοινωνία. Όταν αναζητούμε προϊόντα και υπηρεσίες, θέλουμε εύκολα να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε, χωρίς να παιδευτούμε και χωρίς να χάσουμε ιδιαίτερα πολύ χρόνο. Και γι’ αυτό το λόγο κάνουμε πρώτα αναζήτηση στο διαδίκτυο. Μπαίνοντας λοιπόν στην ιστοσελίδα μιας εταιρείας που προσφέρει αυτό που χρειαζόμαστε, αναμένουμε μέσα σε μόνο μερικά να μπορέσουμε να μάθουμε βασικές λεπτομέρειες για την εταιρεία, ποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προϊόντα προσφέρει και πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της άμεσα και εύκολα.
Η κατασκευή ιστοσελίδας ή ενός e-shop προσφέρει, τέλος, την ευκολία στον χρήστη και πελάτη μας να κάνει τις αγορές του εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά από το σπίτι του, και είναι κάτι το οποίο έχει αναπτυχθεί πολύ και στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.
Καταλαβαίνουμε πως είναι πολύ σημαντικό, παράλληλα με την ίδρυση της εταιρείας μας να επενδύσουμε και στον σχεδιασμό μιας πολύ καλής και «δυνατής» ιστοσελίδας, ώστε να γίνουμε αρχικά γνωστοί στο αγοραστικό κοινό, να διατηρήσουμε τη φήμη μας και να αυξήσουμε τους πελάτες μας.
Η κατασκευή ιστοσελίδων & e-shop ίσως σας κοστίσει παραπάνω απ’ όσο θα υπολογίζατε, όμως είναι πλέον η πιο βασική προϋπόθεση για να έχει αναγνωρισιμότητα ένα μαγαζί ή μια επιχείρηση και κατ’ επέκταση να μπορέσει να αυξήσει τα κέρδη της.
Έξτρα συμβουλή:
Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την χρήση των νέων τεχνολογιών και δεν γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορείτε να ανανεώνετε και να κρατάτε ενημερωμένη την ιστοσελίδα σας, μετα την κατασκευή ιστοσελίδων ή e-shop, μπορείτε να συνεργαστείτε με ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να  ενημερώνετε το περιεχόμενο της σελίδας σας τακτικά.


 

Σχόλια - Facebook Comments