....

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: BASKETBALL CAMP CROSS OVER

To διεθνές καμπ καλαθοσφαίρισης CROSS OVER μπαίνει στο τέταρτο χρόνο λειτουργίας του δίνοντας έμφαση στην σωστή και υγιή ανάπτυξη των νεαρών παικτών.

Το CROSS OVER στεγάζεται στη μαθητική εστία ARTEM στο Κραγκούγεβατς της Σερβίας, η οποία είναι μία από τις πιο μοντέρνες σε όλη την Σερβία. Η εστία βρίσκεται σε ένα ήσυχο και καταπράσινο μέρος της πόλης. Διαθέτει 55 ανακαινισμένα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με ατομικό μπάνιο και 50 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με κοινό μπάνιο.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια αθλητές από τη Σλοβενία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ρουμανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία, την Πολωνία, την Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία συμμετείχαν στο camp, αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες.

Υπεύθυνος για την περιοχή μας είναι ο προπονητής του ΓΑΣ Έδεσσας Μπιτέρνας Γιάννης.

Επικεφαλής του camp είναι ο Dr Nenad Trunic  επίτιμος διδάκτωρ στο προπονητικό πρόγραμμα της FIBA EUROPE COACHING, καθηγητής καλαθοσφαίρισης στο κολέγιο των σπορ στο Βελιγράδι.

Προσκεκλημένοι του camp CROSS OVER 2014 είναι σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ όπως οι ΡΑΣΚΟ ΚΑΤΙΤΣ – Διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα, ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΟΥΣΛΙ – Διεθνής καλαθοσφαιριστής της Παρτιζάν, ΓΕΛΕΝΑ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ – Αρχηγός της Εθνικής ομάδος και παίκτρια  της Σόπρον, ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΜΟΥΤΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣ – Προπονητής της ομάδος Ράντνιτσκι του  Κραγκούγεβατς.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ  ΚΑΜΠ CROSS OVER 2014

22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου

23 Ιουλίου – 1 Αυγούστου

2 Αυγούστου – 11 Αυγούστου

12 Αυγούστου – 21 Αυγούστου 

 

Το CROSS OVER 2014 εξασφάλισε συνεργασία με κορυφαίους προπονητές για ατομικές προπονήσεις, για παίκτες όλων των θέσεων σε ημερήσια βάση. Θα διοργανώνονται καθημερινά σε γκρουπ από 1-3 άτομα και θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικά στοιχεία που ο κάθε παίκτης επιθυμεί. Η τιμή των ατομικών προπονήσεων πληρώνεται € 90 επιπλέον από το κόστος του καμπ.

Εκτός από τις προπονήσεις οι νεαροί παίκτες θα διασκεδάζουν σε πάρτι που θα γίνονται μέσα στην εστία καθώς και ημερήσιες εκδρομές στο Aqua park στο Αραντζέλοβατς, στις δημοτικές πισίνες, στην λίμνη και το πάρκο Sumarice με το μεγαλύτερο ενυδρείο γλυκού νερού στα Βαλκάνια, καθώς και σε μουσεία και στο πάρκο διασκέδασης Αρένα.

Η τιμή για συμμετοχή στο camp είναι 225 ευρώ για διαμονή δέκα (10) ημερών, με τρία γεύματα ημερησίως, αθλητική εμφάνιση και δύο προπονήσεις καθημερινά.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο του camp για την περιοχή μας Μπιτέρνα Γιάννη 

τηλέφωνο επικοινωνίας  6944395838 καθώς και στις ιστοσελίδες www.crossbasketcamp.com και www.crossbasketcamp.net .

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments