....

Γ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

«Αυλαία» σε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά της Ακαδημίας Μπάσκετ

του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση «έπεσε η αυλαία» σε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά της Giannitsa Basketball Academy.

Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», με αφορμή την λήξη της 19ης αγωνιστικής χρονιάς, την περασμένη Κυριακή 15/6 πραγματοποίησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών μια υπέροχη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, περιελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, έγιναν διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων και καρφώματα.

Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν σαν έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια δερμάτινη μπάλα wilson, ενώ και τα 150 παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Δηλώσεις

Μετά την εκδήλωση και με αφορμή την λήξη της αθλητικής χρονιάς ο έφορος της ομάδας κ. Παύλος Πέιος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κασιμίδης τόνισαν τα εξής:

Παύλος Πέιος: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, το φροντιστήριο Μ.Ε. ΄΄Θεωρία και Πράξη΄΄, τον κ. Θεόφιλο Αργυρόπουλο, το ΄΄Καφέ Εμπορικό΄΄ του κ. Δημήτρη Πούλκα το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΄΄διάδραση΄΄ της κ. Ταιγανίδου Σοφίας και τον κ. Λευτέρη Βασιλειάδη, για την αμέριστη συμπαράστασή τους, σε κάθε επίπεδο, στην ομάδα μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την αθλητική εταιρία ΄΄Wilson΄΄ για την έμπρακτη βοήθεια-υποστήριξη που παρείχε στην ακαδημία μας και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μας που κάνουν ότι είναι δυνατόν και η ακαδημία μας πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το απευθύνω σε όλους τους γονείς και συγγενείς των αθλητών μας που είναι παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις μας και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το αθλητικό μας έργο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.»

Γιάννης Κασιμίδης: «Εκ μέρους όλων των προπονητών της ακαδημίας μας, ευχαριστώ δημόσια όλους τους γονείς που για άλλη μια φορά έδωσαν το δυναμικό παρόν τους και γέμισαν με την παρουσία τους το κλειστό γυμναστήριο, δείχνοντας έμπρακτα ότι, αφενός είναι πάντα κοντά στην ομάδα και κατ-επέκταση κοντά στα παιδιά τους και αφετέρου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, με βασικό στόχο και σκοπό της πολυετούς προσπάθειάς μας να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα πιο κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχει κοινωνική όψη και περιεχόμενο. Η ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε…

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Φώτη Δημητριάδη, Κων/νο Χατζηαντωνίου και Χαράλαμπο Χαριτίδη για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν δίνοντας πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Καλό καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments