....

ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Ακόμη μια υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία συνελήφθη 44χρονος προπονητής Ταε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών κατ’ εξακολούθηση.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του και τη θέση του σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης, βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες Ταε Κβο Ντο μέσα στο γυμναστήριο αλλά και στο σπίτι του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προπονητής του αθλητικού συλλόγου της Ηλιούπολης είχε προσεγγίσει και είχε βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια.

Συγκεκριμένα, από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μέχρι 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Με αυτό τον τρόπο της παρέσερνε σε χώρο του γυμναστηρίου, όπου τις βίαζε… 

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο προπονητής έχει βιάσει κατά εξακολούθηση ή έχει αποπειραθεί να βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments