....

ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΜΕ;; | ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Κα. Βάσω Γκάσταρη,

Οφείλω να σας συγχαρώ δημοσίως για τις δύο δημοσιεύσεις που κάνατε στο facebook σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη που ως ιατρός

γνωρίζεται πολύ καλά τις ελλείψεις και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νοσοκομεία. Στην πρώτη δημοσίευση στην 31 Ιούλη όπου αναφέρεστε στα ΤΕΠ παθολογικού τομέα που αναγκάζονται να εξυπηρετούν επί 24ωρου ένα ιατρός και ένας ειδικευόμενος για όλο τον νομό πλην της Εορδαίας και στην δεύτερη δημοσίευση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή και πρέπει άμεσα να επιστρέψουν γιατί κανείς δεν περισσεύει.

Κυρία Γκάσταρη πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία για τα λεγόμενα σας από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και γνωρίζετε πολύ καλά όπως και οι συνάδελφοι σας ότι η κεντρική πολιτική εξουσία θέλει με οποιοδήποτε κόστος να ιδιωτικοποιήσουν την υγεία για αυτό και διατηρούν το υγειονομικό προσωπικό εκτός των καθηκόντων τους όταν όλος ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας λειτουργεί κανονικά ανεξάρτητος διαχωρισμού εμβολιασμένων και μη.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΛΕΥΡΗ.

Και όταν όλοι αυτοί οι υποκριτές σας χειροκροτούσαν στις αρχές της πανδημίας. Εάν αυτό δεν λέγεται φασισμός τότε ποιος είναι στα αλήθειά ο φασισμός;; Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους σου αλλά και όλο το υγειονομικό προσωπικό να αρχίσουν να διαμαρτύρονται, έστω και γραπτώς στα ΜΜΕ για αρχή, για να αντιληφθούν οι ιθύνοντες την βαρύτητα και την κρισιμότητα του θέματος. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments