....

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΠΕΛΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπλήρωσαν μια επιθυμία του συμπαίκτη τους Κώστα Μαλιούφα που κατάγετε από το Δροσερό Πέλλας.

Δόθηκε φιλικός αγώνας με τον Μέγα Αλέξανδρο Δροσερού προς τιμήν των 2 αδικοχαμένων παιδιών Στέργιου Σκαπέρδα και Αναστασίου Θανούλη, μέλη της τοπικής ομάδας Μέγας Αλέξανδρος.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ: Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ (Στέλιος Ρουσσομάνης): Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Γιώργος Παπαχριστούδης, Γιώργος Γιόκας, Αντώνης Μαυρέας, Δημήτρης Μίτογλου, Κώστας Μαλιούφας, Στάθης Βουτσιάς, Γιώργος Κούτσης, Μιχάλης Ιορδανίδης, Νίκος Καραγεωργίου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Επίσης από την τοπική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου: Μ.Α Δροσερού: Σάκης Παπαστεργίου, Γιώργος Γραμματικού, Αλέξης Παντελίδης, Αχιλλέας Λάππας, Χρήστος Μπάσδος, Οδυσσέας Μπολουρδης, Μιχάλης Μπάσδος, Δημήτρης Καρπάτσης, Δημήτρης Θανούλης, Παναγιώτης Χατζής, Μιχάλης Μπάσδος

Στη γιορτή του ποδοσφαίρου παρευρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Εργκάς Κάτσεο οποίος δεν προλάβετε να υπογράφει στα μπλουζάκια του ΠΑΟΚ και να βγαίνει φωτογραφίες με τα παιδιά της περιοχής.

Στο τέλος απονεμήθηκαν πλακέτες στους συγγενείς των 2 αδικοχαμένων παιδιών και στον Κώστα Μαλιούφα ο οποίος όταν αναφέρθηκε στα 2 παιδιά συμπαίκτες του τότε στην ομάδα του χωριού δάκρυσε διότι ήθελε να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τους 2 φίλους του.

Αυτό ακολούθησε και όταν στην κάμερά μας αναφέρθηκε στους 2 νέους.

Μετά τη γιορτή του ποδοσφαίρου στο καφενείο του χωριού όλοι οι φιλοξενούμενοι γεύτηκαν τα ψητά που είχαν ετοιμάσει και ακολούθησε γλέντι με χορό το οποίο θα δείτε στο 2ο βίντεο.

 

Παρακολουθείστε τα 2 βίντεο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments