....

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΈΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Ανδρικού τμήματος του ΓΑΣ Έδεσσας. Ο κόουτς Σταυρόπουλος γνωρίζει ότι το φετινό

πρωτάθλημα θα να είναι το δυσκολότερο των τελευταίων χρόνων για την Β΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ, καθώς μετά την συνένωση των δυο ομίλων σε έναν, δημιουργήθηκε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Παλιοί και νέοι αθλητές, μικροί και μεγάλοι προσπαθούν να βρουν τη χημεία και το ρόλο τους, με στόχο να παρουσιαστεί ένα σύνολο που θα καταφέρει να παίξει καλό μπάσκετ, αλλά και να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών αθλητών που σταδιακά θα στελεχώνουν την Ανδρική ομάδα.

Ήδη προγραμματίζονται και τα πρώτα φιλικά της ομάδας καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Οκτωβρίου πρέπει να βρει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη.

 

Έναρξη παιδικού τμήματος   

Ξεκίνησε την προετοιμασία του και το παιδικό τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας που φέτος θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο κόουτς Μπιτέρνας Γιάννης ξεκίνησε με τρέξιμο ώστε η ομάδα να έρθει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και σταδιακά οι αθλητές θα μπουν και στις ασκήσεις με μπάλα.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, μαζί με τους Φίλιππο Βέροιας, ΑΟΚ Βέροιας, Ζαφειράκη Νάουσας, Α.Σ. Πανεδεσσαïκό, Α.Σ. Σκυδραϊκό, Α.Σ. Κεραυνό Άσπρου και Φ.Ο. Αριδαίας.     

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητές μπορούν να προσέλθουν τις παρακάτω ημέρες και ώρες στο κλειστό γήπεδο του γηπέδου ποδοσφαίρου:

Δευτέρα : 17:00 – 18:00.

Τρίτη: 16:00 – 17:00

Παρασκευή : 15:00 – 16:00

Σάββατο : 10:30 – 12:00. 

Πληροφορίες –Εγγραφές

Μπιτέρνα Γιάννη, Τεχνικός Διευθυντής-Προπονητής 6944395838

Αλεξίου Τάσο 6980206161 και Καφετζή Κώστα 6934131975    

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments