....

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

(Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

Η απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων να σας προαγάγει στον βαθμό του Υποστρατήγου και ταυτόχρονα η μετακίνησή αφενός εσάς κα Ζαχαρούλα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ  από την Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων/Α.Ε.Α, ως προϊσταμένης και αφετέρου εσάς κα Σταματίνα ΜΙΖΗ από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης - Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Ακαδημία, ως διοικητή, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της υπηρεσιακής σας πορείας αλλά και την καλύτερη απόδειξη ότι η Ελληνίδα Αστυνομικός διαθέτει όλα τα προσόντα για να τιμήσει επάξια και τα ύπατα αξιώματα της αστυνομικής ιεραρχίας.

Το ανδροκρατούμενο, κάποτε, «κάστρο» της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετείται από άξιες συναδέλφισσες σε μάχιμες και μη θέσεις, διαψεύδοντας όσους θα ήθελαν να βλέπουν ή συνεχίζουν να «βλέπουν» ακόμα διακρίσεις και μεροληπτικές συμπεριφορές ανάμεσά μας.

Με το προσωπικό σας παράδειγμα, καθώς είστε οι πρώτες γυναίκες αξιωματικοί Γενικών Καθηκόντων που προάγεστε στο βαθμό του Υποστρατήγου, τιμάται, πιστεύουμε με τον καλύτερο τρόπο και η εφετινή επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, μια συγκυρία που οφείλουμε όλοι να μην αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη.

Με τη βεβαιότητα ότι θα εκπληρώσετε στο ακέραιο τα νέα σας καθήκοντα και θα εγγράψετε νέες επιδόσεις για να διεκδικήσετε ακόμα πιο υψηλές θέσεις ευθύνης, σας εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για ευόδωση και των δικών σας στοχεύσεων, σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε σε όλες τις συναδέλφισσές μας την απέραντη εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας για την συνεισφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια. Ευχόμαστε δε διακαώς να διαπρέψουν στον επαγγελματικό μας στίβο κατά τον καλύτερο τρόπο προάγοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπληρώνοντας ευόρκως τα καθήκοντά τους.

Το Δ.Σ. της ΠΟ.ΑΞΙ.Α

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments