....

ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΟΡΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η Νις αλλά και η εταιρία Nice Eco Stadium που διαχειρίζεται το γήπεδο «Άλιαντς Ριβιέρα» για ταινία ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε την ώρα του αγώνα με τη Λιλ στις 29 Ιανουαρίου για την 20 αγωνιστική της Ligue 1.

Την ώρα που ο Γκαετάν Λαμπορντέ «κάρφωνε» τα δίχτυα του Λούκας Σεβαλιέρ ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Νις, η πορνοστάρ Λορέ Ρακουζό κατέγραφε τις δικές της προσπάθειες στις τουαλέτες του «Allianz Riviera» μαζί με έναν τυχαίο οπαδό που... ψάρεψε, τις οποίες στη συνέχεια ανέβασε και σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.



nice



 


wc




Laure_Raccuzo2

 


Αν και η Νις επιρκάτησε της Λιλ με 1-0, μεγάλος νικητής ήταν ο οπαδός που επέλεξε η Γαλλίδα, η οποία έχει και σελίδα στο OnlyFans, να φέρει εις πέρας την ερωτική πρόκληση.




Κυριολεκτικά κανείς από τους υπεύθυνους της ομάδας δεν το αντιλήφθηκε, με την διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνεται από τους οπαδούς της μέσα από τα social media


Κλείσιμο






Οι Νικαιώτες αλλά και η εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο έχουν καταγγείλει το περιστατικό και ήδη ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η κινηματογράφηση του βίντεο.



Αυτή πάντως δεν είναι και η μοναδική φορά που ένα γήπεδο έχει χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα ταινίας πορνό, με πιο πρόσφατη το 2019 στο νεόκτιστο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το περίφημο Wanda Metropolitano, στο πάρκινγκ του οποίου ο παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, Ιγνάθιο Αγιέντε, πιο γνωστός ως Τόρμπε, γύρισε μια ερωτική σκηνή 16 λεπτών.

«Ένα νέο επεισόδιο της σειράς Sex in Public, αυτή τη φορά γυρισμένο στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης με πρωταγωνίστρια της πανέμορφη Ανίτα, έστω και με ‘’τεχνικά προβλήματα’’» είχε γράψει τότε ο σκηνοθέτης κάνοντας viral το σχετικό «πικάντικο» video.


atletiko_parking




Ειδήσεις σήμερα:

Εγκληματική οργάνωση: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 11 μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικά βίντεο από τις επιχειρήσεις διάσωσης της ΕΜΑΚ

Μαριάνα Βαρελά - Φαμπιόλα Βαλεντίν: Γιορτάζουν για πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο ως παντρεμένες

Κλείσιμο


Share to WhatsApp

Share to Εκτύπωση

Share to Περισσότερα...



 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments