....

ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ (VIDEO PHOTOS)

Xαλαζόπτωση έπληξε σήμερα

Τετάρτη 17 Μαίου 2017 τον Ν. Πέλλας, ειδικότερα το πρώτο χαλάζι έπεσε στην περιοχή της Κρύας Βρύσης, (16:45 video) στην περιοχή της Έδεσσας το χαλάζι ξεκίνησε στις 17:45 ενώ το κύμα κακοκαιρίας κινήθηκε και ατόνισε προς την περιοχή της Βεγορίτιδα όπους σημειώθηκε μόνο έντονη βροχόπτωση όπως και σε όλες τις περιοχές. Ακόμη δεν έχει εκτιμηθεί ακριβώς από τους παραγωγούς αν προκλήθηκαν σοβαρές  ζημίες σε καλλιέργειες . Αύριο η κατάσταση θα εκτιμηθεί καλύτερα.

Η χαλαζόπτωση επίσης ακόμη πιο σοβαρά έπληξε την περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Νησί. Αγρότες της περιοχής ανέφεραν  ότι έχουν καταστραφεί αγροτικές καλλιέργειες και ήδη οι αγρότες βρίσκονται στα χωράφια για να δουν το μέγεθος της καταστροφής.

Μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο παγετός του Απριλίου, έπεσε και το χαλάζι ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός που θα φέρει σε δύσκολη οικονομική θέση τους αγρότες των περιοχών που επλήγησαν. Ελπίζουμε τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εκτιμηθούν και να καταγραφούν για να αποζημιωθούν οι τυχόν ζημίες.

Δείτε παρακάτω το χαλάζι που έπεσε στην Κρύα Βρύση το οποίο ανέβασε ο φίλος μας Δημήτρης Τσουφλίδης


5/13/17

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments