....

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤ. (VIDEO)
Δείτε τα πανέμορφα νησάκια Πούντα και Σπαλαθονήσια στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής σε εντυπωσιακά πλάνα τραβηγμένα από drone

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με drone από τα πανέμορφα νησάκια Πούντα και Σπαλαθονήσια, που βρίσκονται στη Χαλκιδική, αμέσως μετά τον Νέο Μαρμαρά και το Πόρτο Καρράς, επιμελήθηκε και ανάρτησε στο youtube ο κινηματογραφιστής George Sal.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, πρόκειται για ιδιόκτητα καταπράσινα νησιά και μάλιστα στο ένα (το νησάκι Πούντα που είναι και το μεγαλύτερο) υπάρχουν ηλεκτροδοτούμενες κατοικίες, καθώς βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση απο την ξηρά και επικοινωνεί μέσω ενος αμμουδερού διαδρόμου (αμμόγλωσσα).

Τα Σπαλαθονήσια ακριβώς απέναντι απο το νησάκι Πούντα είναι τρία νησάκια εκ των οποίων το μεγαλύτερο πωλείται 6 εκατομμύρια ευρώ, όπως διαπίστωσε ο ίδιος ερευνώντας σχετικά στο διαδίκτυο.

Τέλος, στο βάθος των εναέριων πλάνων διακρίνεται και το νησί Κέλυφος, μέρος του οποίου πωλείται προς 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως προσθέτει ο ίδιος.

Το σχήμα του νησιού είναι σαν χελώνα και για τον λόγο αυτό ονομάζεται επίσης “Χελώνα”. Βρίσκεται απέναντι από τον Νέο Μαρμαρά, είναι γεμάτο από αγριοκάτσικα, αλλά είναι καλύτερα γνωστό για τον εντυπωσιακό βυθό του. Πολλά καταδυτικά κέντρα οργανώνουν μαθήματα κατάδυσης εκεί.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:

,
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments