....

ΧΕΙΜΑΡΡΑ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΛΩΝΑΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ιούλιος 8, 2023. Ελλάδα.

Το γραφείο του εντεταλμένου δημάρχου του Δήμου Χειμάρρας υποστηρίζει ότι η Εισαγγελία Αυλώνας παραποίησε έγγραφο το οποίο αναφέρεται στην απαλλαγή του Φρέντη Μπελέρη από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον ανακριτικό φάκελο τοποθετήθηκαν πλαστά στοιχεία για να δημιουργηθεί αρνητική εικόνα για τον Μπελέρη, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος από τις 14 Μαΐου για αγοραπωλησίες ψήφων.

«Χειραγωγήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία της αθωότητάς του»

«Μετά από δήλωση του Γραφείου του Εντεταλμένου Δημάρχου του Δήμου Χειμάρρας, Μπελέρη, σχετικά με τη χειραγώγηση των αποδεικτικών στοιχείων του φακέλου της έρευνας υπό την ευθύνη του, σας παρουσιάζουμε τα παραποιημένα στοιχεία της δικαστικής ιδιότητας του Μπελέρη όπου καταδικάστηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με την πραγματική δικαστική κατάσταση που κυκλοφόρησε μέσω της πύλης e-albania, ο Μπελέρης εμφανίζεται αθώος.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την πλαστογραφημένη δικογραφία από την Εισαγγελία Αυλώνας με αρ.0 ημερομηνίας 12.05.2023 καθώς και άλλες 3 πραγματικές που εκδόθηκαν κατά την υποψηφιότητα του Μπελέρη και κατατέθηκαν στο ΚΕΕ καθώς και μετά τη στιγμή της σύλληψής του όπου αναγράφεται ως χωρίς τιμωρία!

Η τοποθέτηση πλαστών στοιχείων στον ανακριτικό φάκελο για να εξαρτηθούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων για την κοινωνική επικινδυνότητα του Μπέλερη και η δημιουργία αρνητικής εικόνας γι’ αυτόν είναι το τέλος της δικαιοσύνης! », αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το γραφείο του Μπέλερη λέει ότι ο φάκελος της έρευνας ήταν παραποιημένος, αλλά ανακοινώνουν ότι θα παρουσιάσουν σοβαρά στοιχεία και συγκεκριμένα ονόματα των εισαγγελέων και αστυνομικών που εμπλέκονται στην πλαστογραφία των εγγράφων.

«Ακόμα πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι η Εισαγγελία Αυλώνα και η Ειδική Εισαγγελία αρνούνται να αφαιρέσουν τα παραποιημένα στοιχεία από τον ανακριτικό φάκελο και να διαπιστώσουν την πραγματική δικαστική κατάσταση για τον Μπελέρη. Είναι πρωτοφανές στην ιστορία της αλβανικής δικαιοσύνης ότι στο ανακριτικό τμήμα τα ίδια τα όργανα που εμπλέκονται στην έρευνα της υπόθεσης κατασκευάζουν στοιχεία και διαχειρίζονται παραποιημένες πράξεις.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν στην κοινή γνώμη νέα και σοβαρότερα στοιχεία για την παραποίηση του ανακριτικού φακέλου που αναφέρονται στον κ. Μπελέρη καθώς και τα συγκεκριμένα ονόματα των εισαγγελέων και αστυνομικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο!», γράφει το γραφείο του Μπελέρη.

Shqiptarja

The Hellenic Information Team

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments