....

ΧΕΙΜΑΡΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΕΡΓΚΙ ΓΚΟΡΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ ΜΠΕΛΕΡΗ

Γκέργκι Γκόρο (αριστερά) και Έντι Ράμα / Φωτογραφία: Facebook

Με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας του SPAK, ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Χειμάρρας, Γκέργκι Γκόρο, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, όπως μεταδίδει το himara.gr, ακόμη 4 άτομα φέρονται να έχουν καταλήξει με χειροπέδες. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Χειμάρρα: Χειροπέδες στον Γκόρο, τρία άτομα τέθηκαν σε κατ' οίκον περιορισμό

Ο Γκόρος και ένα άλλο άτομο που ταυτοποιήθηκε ως Mihallaq Bonjaku συνελήφθησαν, ενώ άλλα τρία τέθηκαν σε κατ' οίκον περιορισμό. Έτσι, αναφέρεται ότι οι συλλήψεις σχετίζονται με τη στρατηγική επενδυτική ιδιότητα του Artan Gaçi, συζύγου της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υπουργού Άμυνας της Αλβανίας, Olta Xhaçka.

Από την άλλη, ο Mihallaq Bonjaku, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε κλαπεί η περιουσία του, ή μάλλον ένα μέρος της περιουσίας, για το οποίο ο Artan Gaçi, είχε κηρυχθεί στρατηγικός επενδυτής και είχε ξεκινήσει την κατασκευή πολυτελούς θερέτρου. Όπως δηλώνει, η περιουσία του ήταν περιφραγμένη και δεν του επέτρεπαν να μπει μέσα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γκόρο παρέμεινε στη θέση του δημάρχου της Χειμάρρας, παρόλο που έχασε τις εκλογές της 14ης Μαΐου από τον Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή για εξαγορά ψήφων.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments