
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ -ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΚΙΛΑ (ΦΩΤΟ)
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Σίνδο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο αδέλφια ηλικίας 23 και 25 ετών, από την Αλβανία, για διακίνηση κάνναβης.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δύο διαφορετικά οχήματα και να μεταφέρουν συνολικά 10 κιλά και 640 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 25χρονου στο Κορδελιό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κιλά και 631 γραμμάρια κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Επίσης σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 23χρονου στον Εύοσμο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κάνναβης βάρους 2 κιλών και 249 γραμμαρίων,
• ένα πιστόλι με 2 φυσίγγια και γεμιστήρα,
• 3 σιδερογροθιές,
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 38 κιλά και 520 γραμμάρια κάνναβης.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
THESSNEWS-DESK

Σχόλια - Facebook Comments