....

ΧΟΡΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΈΔΕΣΣΑΣ 27-2-2016 (VIDEO PHOTOS)

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός  του Συλλόγου  Ποντίων Έδεσσας "Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς" στο Κέντρο Διασκέδασης "ΕΠΑΥΛΙΣ" (4ο χλμ ε.ο. Έδεσσας-Θεσσαλονίκης)

Εμείς παρευρεθήκαμε και καλύψαμε με την κάμερά μας τον ετήσιο χορό και  διαπιστώσαμε ότι δεν είχε αρκετό κόσμο η αίθουσα δεν γέμισε το κέντρο όπως τις προηγούμενες  χρονιές. Σε συνομιλία που είχα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου διαπίστωσα ότι προφανώς δεν γνωρίζει από δημόσιες σχέσεις!!!

Image and video hosting by TinyPic

Στο χορό χόρεψαν το μικρό και το μεγάλο  χορευτικό του Συλλόγου διάφορους ποντιακούς χορός ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισίωσαν οι μουσικοί :
Χρήστος Ακριτίδης (τραγούδι)
Γιώργος Εμμανουηλίδης (λύρα-τραγούδι)
Δημήτρης Ιωακειμίδης (λύρα)
Βαγγέλης Καραγιαννίδης (λύρα)
Γιώργος Χαραλαμπίδης (λύρα)
Κική Μωυσιάδου (νταούλι)
Κώστας Κωνσταντινίδης (νταούλι-τραγούδι)
Γιάννης Παναγιωτίδης (κλαρίνο)
Γιάννης Παπαδόπουλος (κρουστά)
Δημήτρης Φουντουκίδης (πλήκτρα)
 

Να αναφέρουμε ότι ο τραγουδιστής - μουσικός Χρήστος Ακριτίδης εντυπωσίασε το κοινό όπως πάντα. Για όσους δεν γνωρίζουν κατάγεται από το χωριό Μεσόβουνο Πτολεμαίδας ο οποίος από μικρός μεγάλωσε με την ποντιακή λύρα και το τραγούδι, θα το διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι στο 26λεπτο βίντεό μας παρακάτω.

Ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Καταπληκτική βέβαια η κουζίνα, με τα νόστιμα φαγητά και η εξυπηρέτηση όλου του προσωπικού και του ιδιοκτήτη του Κέντρου "ΕΠΑΥΛΙΣ" όπως πάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments