....

ΤΟ «HOTEL ΞΕΝΙΑ» ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ Α.Ε.

Την έναρξη ηλεκτρονικών διαγωνισμών για ακίνητα διαφόρων κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και τρία εμβληματικά Ξενία στη Χίο, την Έδεσσα και την Κομοτηνή, μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ).

Ως ημερομηνία έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας για το νέο cluster ακινήτων προγραμματίζεται η 10η Μαΐου 2019, με πρώτη ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμών την 18η Ιουνίου 2019, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Στο νέο cluster ακινήτων περιλαμβάνονται διαμερίσματα, εμπορικοί χώροι και τουριστικά ακίνητα που στην πλειονότητά τους διατίθενται προς πώληση, ενώ αρκετά προορίζονται για μακροχρόνια μίσθωση. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται διαμερίσματα στο Κολωνάκι, το Μαρούσι και το κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα πολυώροφο κτίριο στην Καλλιθέα. Επίσης, στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται διαμερίσματα στην Θεσσαλονίκη στις περιοχές της Αγίας Σοφίας, της Ρωμαϊκής αγοράς και του Χαριλάου.

Στους εμπορικούς χώρους περιλαμβάνονται καταστήματα, χώροι γραφείων στο κέντρο της Αθήνας, ένα οικόπεδο στην Πάτρα, καθώς και δύο τουριστικά περίπτερα στην περιοχή των Δελφών, τα οποία προωθούνται για μίσθωση. 

Παράλληλα, μεταξύ των προς αξιοποίηση ακινήτων εντάσσονται και τρία εμβληματικά Ξενία στη Χίο, την Έδεσσα και την Κομοτηνή. Στόχος της εταιρείας είναι μέσω των διαγωνισμών που θα διενεργηθούν να αναβαθμισθούν και τα τρία Ξενία και να επανέλθουν σε λειτουργία, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στις τοπικές οικονομίες.

 

Σημειώνεται, ότι η ΕΤΑΔ διαθέτοντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία, έχει διενεργήσει έως σήμερα είτε για ακίνητα του χαρτοφυλακίου της είτε για ακίνητα της ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ δεκάδες ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς e-auction, εξασφαλίζοντας έσοδα άνω των 60.000.000€.

Για αναλυτική εικόνα των νέων ακινήτων που προωθούνται για αξιοποίηση επισκεφτείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας www.e-publicrealestate.gr.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments