....

ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ OTE TV Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Νίκος Μποζιονέλος καταγράφει την πρώτη αντίδραση από τον ΟΤΕ TV για την απόφαση της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

 

Η απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να προχωρήσει στη διακοπή της διεξαγωγής του υπόλοιπου Κυπέλλου Ελλάδας έχει παράπλευρες… συνέπειες. Και τηλεοπτικά, προφανώς!

Υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο με τον ΟΤΕ που εκπνέει φέτος και ήδη, η ΕΠΟ (ως διοργανώτρια του Κυπέλλου) και ο OTE TV ως τηλεοπτικός φορέας, έχουν ανανεώσει και για την τριετία 2016-19.

«Όπως σε κάθε τηλεοπτικό συμβόλαιο, υπάρχουν ρήτρες. Και οι ρήτρες αυτές θα εφαρμοστούν!» διαμηνύουν από το συνδρομητικό που βλέπουν, αν ισχύσει η απόφαση, να χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για ένα εμπορικό τελικό, όπως θα ήταν σε περίπτωση Ολυμπιακού – ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν είναι υποχρεωτική η μετάδοση "σημαντικών αθλητικών γεγονότων" από ελεύθερα κανάλια, εξ ου και ο τελικός του Κύπελλο Ελλάδος θα έπαιζε φέτος μόνο και αποκλειστικά από τον OTE TV.

Στο Μαρούσι παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, άνθρωποι της οποίας προφανώς και κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα….

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments