....

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και ευχές δέχτηκε και μοίρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας δέχτηκε στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας συλλόγους, σωματεία, φορείς και Αρχές, που έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξε ευχές με τους επισκέπτες και το προσωπικό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τον Περιφερειάρχη επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων το σωματείο «Ο Σωτήρ», η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο σύλλογος «Μύτικας», η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε:

«Εύχομαι σε όλους πρωτίστως υγεία. Να είναι τα φετινά Χριστούγεννα χαρούμενα κι ευτυχισμένα, γεμάτα αγάπη και χαμόγελα. Με όλη μας τη δύναμη να προσπαθήσουμε ενωμένοι να κάνουμε τις ευχές μας πραγματικότητα, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, για τις οικογένειές μας, αλλά και για την πόλη, την περιφέρεια και τη χώρα μας. Να αφιερώσουμε τη σκέψη και την ενέργειά μας σε όσους αυτές τις γιορτινές μέρες το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ενότητα, αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη. Να είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο και να παλέψουμε για να κάνουμε πράξη την επιθυμία για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για εμάς και για τα παιδιά μας. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, προκοπή και ευτυχία».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments