....

ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΣΕ ΤΖΑΚΡΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Απαράδεκτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της Θεοδώρας Τζάκρη χρησιμοποίησε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά την αντιπαράθεσή των δύο βουλευτών σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Attica. Με τη συζήτηση να έχει επικεντρωθεί στον κατώτατο μισθό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε το… κατώτατο επίπεδο για να επιτεθεί στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία χαρακτήρισε -ουκ ολίγες φορές- “γελοία και θλιβερή”.

Μάλιστα, παρά την παρέμβαση του παρουσιαστή της εκπομπής Νίκου Παναγιωτόπουλου ο οποίος του ζήτησε να ανακαλέσει, ο ίδιος αρνήθηκε, επιμένοντας: “Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία”, αφού όπως υποστήριξε “ας μην εκλεγώ ποτέ, προκειμένου να σας ακούω”.

“Αμετανόητος υβριστής, να τον αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης”

Η χυδαία επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, έφερε και την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας:

“Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης”.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments