
ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ: "ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕΣ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΕΣ" Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
Σε μια προκλητική και βαθιά χυδαία ανάρτηση ο Γρηγόρης Ψαριανός επιτίθεται ακόμη και στις χαροκαμένες μάνες των Τεμπών, προσπαθώντας να υποστηρίξει την κυβέρνηση.
Για πολλοστή φορά, ο άλλοτε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ποταμιού, ΔΗΜΑΡ και πρώην μετακλητός υπάλληλος στην κυβέρνηση της ΝΔ, στρέφεται κατά της Μαρίας Καρυστιανού, μητέρας που έχασε το παιδί της στην τραγωδία, χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης ή ντροπής, κατηγορώντας την επιπλέον ότι εκφράζει τα συμφέροντα της... Ρωσίας.
Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που γράφει "Mother Russia" και δείχνει μια γυναίκα σαν βρικόλακα μπροστά από τη ρωσική σημαία και δίπλα μια φωτογραφία με τη μητέρα της Κλαούντια, τη μητέρα της Κυριακής και τη μητέρα της Μάρθας -τριών κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη- ο Ψαριανός γράφει: "Η Μεγαλη Φιλη τους... Η μαμα καθε χαρουμενης νεκροφιλης μοιρολογιστρας".
Σχόλια - Facebook Comments