....

Η 6η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ

 

Αυτό το διάστημα το βλέμμα και το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο κι εστιασμένο στη Σκύδρα. Κι ο λόγος, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι άλλος από την 6η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας που ξεκινάει με την τελετή των εγκαινίων την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 κι ώρα 20:30΄ στον εκθεσιακό χώρο, επί της περιφερειακής οδού 19ης Μαΐου.

Για πέντε ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι την Τρίτη στις 23 του μηνός η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Σκύδρας, μετά την αναγκαστική απουσία των δύο ετών λόγω της υγειονομικής κρίσης, επιστρέφει δυναμικά κι έρχεται να προσφέρει μια νέα και ξεχωριστή εμπειρία.

Η 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας έρχεται, λοιπόν, για να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί τη συνέχεια ενός πολύπλευρου θεσμού. Ενός θεσμού που συνδυάζει το παραδοσιακό και το σύγχρονο, που αναδεικνύει και προβάλλει τα πλουτοπαραγωγικά κι εμπορικά  προϊόντα – με κορυφαία αυτά του πρωτογενούς τομέα, όπως είναι το ροδάκινο – που ενισχύει τη διάσωση και προβολή της πολιτιστικής μας ταυτότητας, που συμβάλλει στη στήριξη κι ενδυνάμωση ποικίλων δράσεων: κοινωνικών, αθλητικών κ.ά.

Η φιλόξενη Σκύδρα με την Εμποροπανήγυρη και τα καταστήματά είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της για να κάνουν της αγορές τους και ν΄απολαύσουν στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments