....

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ II Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ.

 

 

Τον Υποστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, νέο Διοικητή της ΙΙ Μηχανοκίνητης (Μ/Κ) Μεραρχίας Πεζικού, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με  αιρετούς συνεργάτες της.

Η πρώτη γνωριμία πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας, στην Έδεσσα την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής Διοίκησης της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στην οποία η Δήμαρχος ήταν παρούσα.

Η Δήμαρχος Σκύδρας εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως καθημερινά αποδεικνύεται, ως παράγοντα ειρήνης, ασφάλειας και προάσπισης της ακεραιότητας της χώρας. Ειδικότερα  για τη ΙΙ Μ/Κ Μεραρχία μας, αναφέρθηκε μαζί με το πατριωτικό και στο  ανθρωπιστικό της έργο και φυσικά στην άριστη  συνεργασία  του Δήμου Σκύδρας με τη  ΙΙ Μ/Κ Μεραρχία και μάλιστα στις εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις με τους προηγούμενους Διοικητές της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας, Συμεών Κεβεντζίδη, Δημήτρη  Γλυμή, Χρήστο Καρυώτη και  Δημήτρη Αλεβίζο.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος  παρουσίασε τα ανθρωπογεωγραφικά χαρακτηριστικά, τις δράσεις  και τις προοπτικές του Δήμου Σκύδρας, υπογραμμίζοντας  τα ζητήματα της παραχώρησης των δύο Στρατοπέδων και της ενοικίασης του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σκύδρας.

Ακολούθησε συζήτηση πάνω στα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Υποστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος ευχαρίστησε θερμά  για την υποδοχή και την ενημέρωση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία και συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments