....

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Μήνας προσαρμογής, προετοιμασίας κι ανασκουμπώματος είναι ο Σεπτέμβριος για όλους μας. Παρ’ όλα αυτά, πάντα υπάρχει χρόνος για το διάβασμα κάποιων

βιβλίων μ΄επίκαιρο ή κλασικό περιεχόμενο κι ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα είναι αυτά που προτείνει στους αναγνώστες η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας.

Για τους ενήλικες:1)«Μέγας Αλέξανδρος: ο πρόδρομος του Ιησού», Χρήστος Ζαλοκώστας, μυθιστορηματική βιογραφία. 2)«Μικρές ατιμίες», Πάνος Καρνέζης, διηγήματα. 3)«Χαζό είμαι να κάτσω φρόνιμα;: τα άτακτα παιδιά. Αίτια και αντιμετώπιση» Heike Baum, ψυχολογία. 4)«Κουστούμι στο χώμα», Ιωάννα Καρυστιάνη, μυθιστόρημα. 5)«Θεοδώρα: η άνοδος μιας αυτοκράτειρας», Paolo Ceraretti, βιογραφία. 6)«Η αποκάλυψη του Ιωάννη: οι επιδράσεις και οι επαληθεύσεις της»,  Ιωάννης Χατζηφώτης, θρησκεία. 7)«Το μέλι», Αλέξανδρος Αλεξάκης, μελισσοκομία. 8)«Η πύλη των πουλιών», Katie Hickman, μυθιστόρημα. 9)«Δημιουργική υδατογραφία», Jose Parramon, ζωγραφική.

Για τα παιδιά: 1)«Ο Τοτοτίπ δεν θέλει να πάει στο νηπιαγωγείο», Anna Casalis,διδακτική ιστορία. 2)«Όλα μην τα τρως, γιατί θα γίνεις παχουλός!», Cox Roxbee Phil, διδακτική ιστορία. 3)«Πως να επιβιώσεις στο σχολείο: για παιδιά και εφήβους. Χρυσοί κανόνες για να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα στο σχολείο», Beller Roland, Costa – Prades Bernadette. 4)«Τα πρώτα βήματα στο internet», O.H.U. Heauhoote, εγχειρίδιο για τα παιδιά. 5)«Δεν θέλω να μου λένε τι να κάνω», Βεατρίκη Καντζόλα  Σαμπατάκου, εφηβικό μυθιστόρημα. 6)«Κυνηγητό στο internet», Andreas Schluter, παιδικό μυθιστόρημα.

Η επιλογή τους  έγινε από τη βιβλιοθηκονόμο Ελένη Παπαδοπούλου, τηλ/νο επικοινωνίας 2381351960 και προσφέρονται για δανεισμό, όπως κι εκατοντάδες άλλα βιβλία.

Οι παραπάνω τίτλοι αναρτώνται με περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας, www.skydra.gr, πληκτρολογώντας τον σύνδεσμο « Βιβλιο-Λόγος».  Ευχές για ξεκούραστο διάβασμα και καλό φθινόπωρο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments