....

Η ΈΔΕΣΣΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ...

Η Έδεσσα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ...

Ο Δήμος Έδεσσας & η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού οργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και ιδιαίτερα του μαθητικού στο τόσο σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία και τις θέσεις απασχόλησης.
Φέτος η ημέρα είναι αφιερωμένη στον επαναπροσδιορισμό των δράσεων σε επίπεδο προορισμού, μετά την δύσκολη υγειονομική κρίση, ως ένα εργαλείο ανάπτυξης με στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων υιοθέτησης δράσεων βιώσιμου τουρισμού.
Στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας, στο Πάρκο Καταρρακτών και το Υπαίθριο Μουσείο Νερού Έδεσσας, στον Υδροβιότοπο Αγρα Βρυτών Νησίου και το Κέντρο Φυσικής Ιστορίας, ξεδιπλώνονται μια σειρά από δράσεις αναδεικνύοντας πολύπλευρα και επαναπροσδιορίζοντας το μοντέλο του βιώσιμου τουρισμού
Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις 27 Σεπτεμβρίου έχει ως εξής
10.00-14.00 _ Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας
Σπουδάζω τον Τουρισμό, Δυνατότητες & Επιλογές
10.00-12.30 _ Υπαίθριο Μουσείο Νερού Έδεσσας
Εκπαιδευτικές Επισκέψεις για Μαθητές
11.30 _ Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας
Γίνε Επιχειρηματίας σε μία μέρα αξιοποιώντας το Δίκτυο της EdessaCityCard
13.00-14.00 _ Έδεσσα. Πάρκο Καταρρακτών
Μουσικές Εκδηλώσεις, Παρουσίαση Προϊόντων
Σας προσκαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες και να ενθαρρύνετε τους καθηγητές να δηλώσουν συμμετοχή (Αρ.Ατόμων / Τμήμα / Υπεύθυνος Καθηγητής / Κινητό τηλ) προκειμένου να συμμετέχετε στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων και ενημερώσεων (τηλ.2381020300 κα Δέλλιου Κ. / κο Κυριακού Ε).
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments