......

Η ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ Η ΑΡΝΙΣΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

<--break->

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται στην Έδεσσα και στην Αρνισσα για την Καρδίτσα

 

Η Έδεσσα στηρίζει την Καρδίτσα που μετράει τις πληγές της τις δύσκολες αυτές στιγμες. Συγκέντρωση απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα που πλήγηκε ανεπανόρθωτα από πλημμυρικά φαινόμενα. Οι ζημιές τεράστιες ενώ τη ζωή τους έχασαν και τρεις συνάνθρωποί μας. Δεκάδες αποκλεισμένοι, ανυπολόγιστες οι υλικές ζημιές ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους τις περιουσίες τους και τις επιχειρήσεις τους.
Συγκέντρωση απαραίτητων πρώτων ειδών: νερά, μακαρόνια όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, πετσέτες κλινοσκεπάσματα κ.ά.

Στην Έδεσσα τα είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα συγκεντρώνονται στο γήπεδο Φώρης Γεντζής [στο πάρκινγκ του γηπέδου] και στην Άρνισσα τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στο γραφείου του  Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νεων Άρνισσας

 

 

 

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή το πρωί, στο εντευκτήριο του ΜΕΣΝΑ συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα. Τα είδη που χρειάζονται καθώς και οι ώρες που ο Σύλλογος θα είναι ανοικτός αναγράφονται στη φωτογραφία.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments