....

Η ΈΔΕΣΣΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ PHILOXENIA 2017

 

 

Εκθεσιακή Συμμετοχή της Έδεσσας στην Έκθεση Philoxenia 2017

H Πόλη της Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2017 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (10-12 Νοεμβρίου) προβάλλοντας τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας. Η εκθεσιακή συμμετοχή της Έδεσσας οργανώνεται μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας.

Στην φετινή εκθεσιακή παρουσία της Έδεσσας οργανώνονται μια σειρά από δράσεις στις οποίες καλούμε οργανωμένα τις τουριστικές επιχειρήσεις και τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης και της περιοχής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έτσι ώστε το αποτέλεσμα της συνολικής προωθητικής ενέργειας να είναι θετικό και αναγνωρίσιμο.

Βασικό εργαλείο προώθησης είναι η κάρτα πόλης Έδεσσας, η Edessa City Card η οποία θα βοηθήσει τους επισκέπτες να γνωρίσουν εύκολα και οικονομικά τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Η  Ορεινή Πέλλα με κέντρο την πόλη της Έδεσσας αναπτύσσεται ως ένας σημαντικός προορισμός σε ένα δίκτυο αξιοθεάτων που περιλαμβάνει τους Καταρράκτες της Έδεσσας, το Υπαίθριο Μουσείο Νερού Έδεσσας, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καϊμάκτσαλάν, τα χωριά της περιοχής, τον Παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου, τα λουτρά Πόζαρ και βέβαια την Πέλλα με τους αρχαιολογικούς και βυζαντινούς θησαυρούς πατρίδα και γενέθλιος τόπος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Edessa City Card είναι ένα εργαλείο δικτύωσης αξιοθεάτων και υπηρεσιών του προορισμού  Έδεσσα & Ορεινή Πέλλας με στόχο την οργάνωση του προορισμού με τρόπο ώστε τα περισσότερα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα.https://1.bp.blogspot.com/-ZaVpRydlQlg/WbReIqPvi-I/AAAAAAAAFAw/dD2Olu5obUcxmgamQ2zz8Idlm1e9qOurACLcBGAs/s1600/klik%2Bsthn%2Benhmerosh.gif

Στόχος είναι ο 12μηνος τουρισμός μέσα από τον συνδυασμό υπηρεσιών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων λύνοντας προβλήματα και παρέχοντας στους επισκέπτες μας λύσεις που διευκολύνουν την ζωή τους και ταυτόχρονα παράγουν μοναδικές εμπειρίες.

 

Ωστόσο η επιτυχία στηρίζεται στην συνεργασία. Υπαρχουν προτάσεις για αυτόνομη παρουσία εντός του περιπτέρου της Έδεσσας. Τα εξειδικευμένα στελέχη θα σας μυήσουν στην αξιοποίηση της εκθεσιακής παρουσίας έτσι ώστε ο προορισμός Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα με τις επιχειρήσεις και τους φορείς του να αποκομίσει όσο το δυνατό τα περισσότερα οφέλη.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας

και στο www.edessacity.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments