....

Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΑΕΙ ΤΟ MEGA ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ενοχλημένη εμφανίζεται η κυβερνητική εκπρόσωπος για την μεταχείριση, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αρνήθηκε να της δώσει τον λόγο, την ώρα που το κεντρικό δελτίο είχε ως βασικό θέμα την Υπόθεση Πανούση, τις καταγγελίες και τα διάφορα νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται μάλιστα, από την ανακοίνωση οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεχόταν απειλές ακόμη και από νονό της νύχτας, ο οποίο, σε συνομιλία που έχει καταγραφεί από την ΕΥΠ, φέρεται να λέει «θα του λιώσω το κεφάλι».Ο πρώην υπουργός φέρεται παράλληλα να εκφράζει ανοιχτά φόβο για τη ζωή του. Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε το Mega, ερωτηθείς από βουλευτή της ΝΔ, που δεν κατονομάζεται, αν θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο, απάντησε: «Τρελάθηκες; Αν γυρίσω πίσω θα με σκοτώσουν. Θα πάρω σύνταξη και θα τα γράψω σε βιβλία».Image and video hosting by TinyPic

Σύμφωνα με τη σχετική δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης.

Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»

Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments