....

Η ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΙΣΣΑ ΤΡΑΝΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)

GNTM 5: Η Ελένη προβλημάτισε τους κριτές, ωστόσο, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το πολυπόθητο ID Catwalk.
 
 

Χθες Τρίτη (27/09) προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 και οι οντισιόν συνεχίστηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς. Γυναίκες όλων των ηλικιών βρέθηκαν για ακόμη μία φορά μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίουτον Γιώργο Καράβα και φυσικά την guest κριτή των οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελή, οι αντιδράσεις και… κινήσεις της οποίας πυροδότησαν ένα ανελέητο «πάρτυ» σχολιασμών στο Twitter.

GNTM 5: To τρανς μοντέλο που πέρασε με 3 «ναι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη προβλημάτισε τους κριτές αλλά πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι».

Οι διαγωνιζόμενες στο επεισόδιο της Τρίτης έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να περάσουν στην επόμενη φάση του ID Catwalk.

 
 
 

 

 

Στο τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (27/09), μέσα από τη συχνότητα του STAR, έκανε την εμφάνισή της η Ελένη.

 
 
 

 

 
 

H Ελένη, όπως τόνισε, είναι 19 ετών, κατάγεται από τα Γιαννιτσά και είναι ένα τρανς μοντέλο που ασχολείται επαγγελματικά με το make up artist στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

 

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την προσωπικότητά της, ωστόσο, αυτό που της είπαν είναι ότι στο κομμάτι του modeling δεν βλέπουν κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη.

Παρόλα αυτά, την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Τάσο Σοφρωνίου.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν της Ελένης:

 

  •  

Σημειώνεται ότι, τις εντυπώσεις στο χτεσινό επεισόδιο της Τρίτης, έκλεψε – μεταξύ άλλων – και η 19χρονη Γέβα από την Ουκρανία, η οποία ζει στην Ελλάδα πάνω από έναν χρόνο, λέγοντας, μάλιστα, ότι έμαθε να μιλά ελληνικά βλέποντας GNTM.

Η Γέβα συγκίνησε τους κριτές και ιδιαίτερα τη Βίκυ Καγιά, με τις εμπειρίες που μοιράστηκε σχετικά με το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, όσο βρισκόταν εκεί. Όπως είπε:

«Ήμουν στο Χάρκοβο όταν ένα πρωί ξύπνησα από έναν θόρυβο. Μου έστειλε μήνυμα η φίλη μου και μου είπε δεν θα πάμε για καφέ, ξέσπασε πόλεμος. Ο πατέρας μου είπε ότι σε τρεις μέρες θα είναι όλα καλά. Όμως δεν ήταν. Πήρα τη μαμά μου στην Ελλάδα. Ο πατέρας μου που είναι άντρας δεν μπορεί να φύγει, ούτε ο αδερφός μου. Ήρθα για να βοηθήσω την οικογένειά μου».

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments