....

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ (PHOTO)

Χθές 31-10-2016 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε την Αντικαταστάτρια Αντιπεριφερειάρχη κα Αθηνά Αηδονά στους παρακάτω φορείς την που συμμετείχαν στη συνάντηση και ανέπτυξε τα θέματα όπου χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις στα έργα του Ν. Πέλλας. Επίσης ο λόγος δόθηκε σε ορισμένους από τους παρευρισκόμενους να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Τα πρόσωπα και οι φορείς που συμμετείχαν ήταν τα παρακάτω:

Ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Πέτρος Ζέρζης, Μαρία Καράμπελα και Γιάννης Ανδρίτσος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Κ.Μ. Νικόλαος Ιωάννου, οι Δήμαρχοι Αλμωπίας, Έδεσσας, Σκύδρας Δημήτρης Μπίνος, Δημήτρης Γιάννου και  Κατερίνα Ιγνατιάδου αντίστοιχα, ο Στρατηγός Διοικητής ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Δημήτρης Γλυμής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ιωάννης Βακουφτσής, ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας κ. Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Διευθυντής του Κέντρου «ΟΡΑΜΑ» Λάζαρος Σιάντσης, εκπρόσωπος της Υφυπουργού κ. Τζάκρη, οι Διευθυντές των υπηρεσιών Π.Ε. Πέλλας και οι Προϊστάμενοι Τμημάτων Π.Ε. Πέλλας.

Στην παραπάνω "μυστική" συνάντηση δεν επέτρεψαν σε κανέναν δημοσιογράφο να να παρευρεθεί και να ακούσει τι ειπώθηκε στην παραπάνω συνάντηση.

Ήταν τόσο απόρρητη;  

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments