....

Η ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΤΡΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

«Επίθεση» σε τηλεοπτικά προγράμματα και όχι μόνο έκανε το κόμμα Νίκη, προχωρώντας σε καταγγελία προς το ΕΣΡ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κόμμα τα συγκεκριμένα προγράμματα χαρακτηρίζονται από «εθνομηδενισμό, χυδαία απαξίωση της Εκκλησίας, αποϊεροποίηση της οικογένειας, προκλητική αμφισβήτηση των χρηστών ηθών, αδικαιολόγητη βία και πορνογραφία».

Υπόμνημα στο ΕΣΡ έστειλε η Νίκη με το οποίο καταγγέλλει την άνιση, όπως υποστηρίζει, μεταχείριση των στελεχών του κόμματος στα κανάλια και τα ραδιόφωνα, την έλλειψη ουσιαστικού Κώδικα Δεοντολογίας των ΜΜΕ, την ανεξέλεγκτη κρατική χρηματοδότηση που προωθεί την κυβερνητική γραμμή και το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

 

Ως προ το τελευταίο σκέλος του σχετικού υπομνήματος του κόμματος του Δημήτρη Νάτσιου, σε αυτό γίνεται ξεχωριστή αναφορά στις σειρές «Milky Way» / Mega, «Φόνοι στο καμπαναριό» / ALPHA, «Ο πρώτος από εμάς» / ANT1, «Μάγισσα» / ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Επί Τόπου» / Open του Νάσου Γουμενίδη, στη θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, «Πράκτωρ 00Λεφτά» / ΣΚΑΪ, στη μουσική τραπ και συγκεκριμένα στον Thug Slime, στην ταινία «John Wick» (που έπαιξε τον περασμένο Απρίλιο στο Star) που έχει αποσπάσει συνολικά 5 διεθνή βραβεία και στα… ζώδια που ακούγονται στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Θα μπορούσε βέβαια το νεοφώτιστο κόμμα να καταγγείλει την ίδια την τηλεόραση, ως εφεύρεση.

«Είναι κοινός τόπος για την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ότι υπάρχει κάκιστη ποιότητα τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ο ελληνικός λαός γίνεται ακατάπαυστα δέκτης τηλεοπτικού περιεχομένου γεμάτου από εθνομηδενισμό, χυδαία απαξίωση της Εκκλησίας μας -άλλοτε ως σπίλωση και άλλοτε ως διακωμώδηση-, αποϊεροποίηση της οικογένειας, προπαγανδισμό της υποκουλτούρας αφύπνισης (woke υποκουλτούρας), προκλητική αμφισβήτηση των χρηστών ηθών, αντιεπιστημονική άρνηση του βιολογικού φύλου, αδικαιολόγητη βία και πορνογραφία. Το χειρότερο είναι η απροκάλυπτη έκθεση των ανύποπτων ανηλίκων στα παραπάνω», αναφέρει η Νίκη μεταξύ άλλων στο υπόμνημά της προς το ΕΣΡ.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments