....

«Η ΝΥΧΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΣΕΜΙ» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΣΕ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

«Η νύχτα μυρίζει γιασεμί»

 

Συναυλία της χορωδίας του ΦΣΕ «Μέγας Αλέξανδρος»

στις 6 Ιουνίου 2026 στο Ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσας

 

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» παρουσιάζει τη συναυλία της χορωδίας του, «Ηχώ των Καταρρακτών», σηματοδοτώντας την 4η χορωδιακή της χρονιά, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2026, στις 9:00 μ.μ., στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας στην Έδεσσα.

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συναυλία της χορωδίας περιλαμβάνει τραγούδια που δούλεψαν τα μέλη της κατά τη χορωδιακή χρονιά 2025–2026, σε ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερη μουσική και συναισθηματική ταυτότητα.

Με αφορμή το αφιερωματικό «Έτος Μάνου Χατζιδάκι», ο κορμός της συναυλίας βασίζεται σε αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, δημιουργώντας μια μουσική διαδρομή με αρχή, μέση και τέλος αφιερωμένα στο έργο του.

Η φετινή παράσταση περιλαμβάνει επίσης δύο ξεχωριστές ενότητες:

  • μία αφιερωμένη στις ελληνικές μπαλάντες,
  • και μία δεύτερη, αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη και βιρτουόζο του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, παρουσιάζοντας ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς που ετοιμάζει η χορωδία για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο.

Τίτλος της συναυλίας είναι:

«Η νύχτα μυρίζει γιασεμί»

Τη χορωδία πλαισιώνουν Εδεσσαίοι μουσικοί:

  • Σταύρος Γκέρτζας – μπουζούκι
  • Κώστας Παππάς – τύμπανα
  • Νίκος Μητρίας – μπαγλαμάς
  • Μάκης Φιλιππίδης – κιθάρα
  • Σωτήρης Δραγούμης – ακορντεόν

Γενική είσοδος: 5€
(ως οικονομική ενίσχυση του συλλόγου)

Η χορωδία «Ηχώ των Καταρρακτών» του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» συνεχίζει με συνέπεια τη μουσική της πορεία, αναδεικνύοντας τη δύναμη της συλλογικής έκφρασης και την αγάπη για το ελληνικό τραγούδι.https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/6_6_0.jpg


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments