....

Η ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Η ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΠΕΛΛΑΣ

 

 

 Η ΠΕ Πέλλας προχώρησε στη παραχώρηση του διαγραμμιστικού μηχανήματος της, στο Δήμο Πέλλας, με σκοπό τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου  αρμοδιότητας του Δήμου Πέλλας.

  Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και των Δήμων του Νομού, παραχωρείται  το διαγραμμιστικο μηχανήμα στον Δήμο Πέλλας,  ώστε να συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου που αφορά τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου που ανήκει στο Δήμο Πέλλας.

 Αξίζει να αναφερθεί ότι το διαγραμμιστικό μηχάνημα βρισκόταν στη κατοχή της ΠΕ Πέλλας, όμως για χρόνια ήταν σε ακινησία λόγω βλάβης. Η βλάβη επιδιορθώθηκε με σκοπό να τεθεί άμεσα σε λειτουργία και να εξυπηρετεί την ΠΕ Πέλλας όσο και από τους Δήμους του Νομού Πέλλας όταν ζητηθεί. Η επισκευή και η λειτουργία του μηχανήματος εξοικονομεί χρήματα και χρόνο.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σε δήλωση του αναφέρει ότι: «Η ΠΕ Πέλλας προχώρησε στην επισκευή του μηχανήματος με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου για την υλοποίηση των διαγραμμίσεων του οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας. Επίσης, η παραχώρηση του μηχανήματος στο Δήμο Πέλλας αποτελεί κομμάτι της συνεργασία μας. Κοινός μας στόχος είναι η οδική ασφάλεια των πολιτών της ΠΕ Πέλλας.

2021-06-01-160602 2021-06-01-160550 2021-06-01-160543

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments