....

Η Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ 30Η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2014 η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 13 – 16 Νοεμβρίου

2014 στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους φορείς και πολίτες της Πέλλας να επισκεφθούν την έκθεση και, ειδικότερα, το περίπτερο της Π.Κ.Μ.

 

Η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις με διανομή του τουριστικού εντύπου της Περιφέρειας και προβολή βίντεο με ιστορικούς και αρχαιολογικούς προορισμούς της περιοχής. Στόχος είναι η προσέλκυση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου και των επισκεπτών από περιοχές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Για ακόμη μία χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA. Πρόκειται για μια διοργάνωση – θεσμό για τον τουριστικό τομέα και τη Θεσσαλονίκη που «κλείνει» φέτος 30 χρόνια. Η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε εκθέσεις με διεθνή εμβέλεια και με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής τουριστικής ταυτότητας της περιοχής μας και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments