....

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕ 125 ΚΙΛΑ TNT ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΤΟ EURO 2016 (VIDEO)

Το βίντεο της σύλληψης του επίδοξου τρομοκράτη του Euro 2016 έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές της Ουκρανίας. Ο Γάλλος που συνελήφθη κουβαλώντας ένα οπλοστάσιο - μαμούθ φέρεται να σχεδίαζε 15 επιθέσεις κατά της διάρκεια της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που ξεκινάει στις 10 Ιουνίου στη Γαλλία.

 

Ο επίδοξος τρομοκράτης πιάστηκε στα πράσα, επιχειρώντας να περάσει τα σύνορα της Ουκρανίας με την Πολωνία κι έχοντας ως τελικό προορισμό τη Γαλλία.

Κατά τον έλεγχο στο αυτοκίνητο του, η αντιτρομοκρατική ήρθε αντιμέτωπη με σημαντικά ευρήματα. Ο 25χρονος είχε κρύψει σε αυτό 100 κιλά εκρηκτικών, φυτίλια, τρεις εκτοξευτήρες χειροβομβίδων και δεκάδες Καλάσνικοφ.

Ενας 25χρονος Γάλλος συνελήφθη στις 21 Μαΐου, στα σύνορα της Ουκρανίας με την Πολωνία, καθώς έφερε 100 κιλά εκρηκτικών κι όπως διαπιστώθηκε ετοίμαζε τρομοκρατικά χτυπήματα επί γαλλικού εδάφους κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

"Η Μυστική Υπηρεσία της Τουρκίας κατάφερε να εμποδίσει 15 τρομοκρατικές ενέργειες που σχεδιάζονταν στη Γαλλία πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ο συλληφθείς είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην πολιτική της κυβέρνησής του σε σχέση με τη μαζική άφιξη αλλοδαπών στη Γαλλία, την εξάπλωση του Ισλάμ και την παγκοσμιοποίηση. Έφερε μαζί του πέντε όπλα καλάσνικοφ, 5.000 πυρομαχικά, εκτοξευτές αντιαρματικών ρουκετών, 125 κιλά ΤΝΤ και 100 πυροκροτητές", υποστήριξαν οι ουκρανικές Αρχές.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments