....

Η Θ. ΤΖΑΚΡΗ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ [VIDEO]

Θέλω μια Ελλάδα όπου δεν θα πηγαίνει ο Εισαγγελέας στη φυλακή και ο κλέφτης δε θα πανηγυρίζει στα τηλεπαράθυρα.
Μετά τα 70 δις που έφερε- στην φαντασία του- η μεγάλη μορφή της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής Κυριάκος Μητσοτάκης, και μετά την ανάπλαση που ξεκίνησε με γκρεμίσματα στο Ελληνικό, θέλω να πιστεύω ότι το επόμενο μεγάλο project του Πρωθυπουργού και των ανεξάρτητων media που τον περιτριγυρίζουν δε θα είναι να καταφέρει να δημιουργήσει σχέση ισότιμης συνδιαχειρίσης των εθνικών μας πόρων με την Τουρκία.
Βέβαια, ακόμα και τότε, τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα ενημέρωσης θα αναφέρονται ξανά στην μεγάλη νίκη του Έλληνα Πρωθυπουργού που κατάφερε να κρατήσει τους μισούς υδρογονάνθρακες και όχι βέβαια ότι έχασε τους μισούς. Τέτοια θα είναι η φοβερή πολιτική νίκη του μεγάλου αυτού σύγχρονου γόνου και κληρονόμου της οικογένειας των Μητσοτάκηδων.
 Ανάπτυξη παντού, υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων αλλά πάνω από όλα Δημοκρατία και πολυφωνία παντού.
 Θα έλεγα μάλιστα ότι αν η ιστορία δεν είχε γεννήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες θα έπρεπε να εφεύρουμε έναν.
 Όλοι οι Έλληνες κοιμόμαστε και ξυπνούμε ήσυχοι. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη στο πεδίο της οικονομικής μας ευημερίας. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είμαστε σίγουροι ότι η ανάπτυξη ήρθε και θα μείνει μόνιμα στην χώρα μας.
Γνωρίζουμε ότι το Κράτος Δικαίου θα βρίσκεται εκεί για όλους τους πολίτες. Να τιμωρεί τους κακούς και να επιβραβεύει τους καλούς. Με τον Κυριάκο γνωρίζουμε ότι κανένα λαμόγιο δεν θα μείνει ατιμώρητο.
?? Συνέχεια της σπουδαίας Μητσοτακικής παράδοσης είναι και το πόρισμα για τη δήθεν «σκευωρία» που παρουσίασε η ΝΔ, με το οποίο κατάφερε για άλλη μια φορά να γελοιοποιήσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
 Η ΝΔ χρησιμοποιεί την κυβερνητική πλειοψηφία για να μετατρέψει την Βουλή σε αντεστραμμένο θεσμικό κόμικ, όπου εδώ και αντίθετα από ό,τι συμβαίνει συνήθως, «μόνο ο κακός πάντα κερδίζει».
Οι διεφθαρμένοι Υπουργοί και οι αχρείοι της συμμορίας τους κυνηγούν την Εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη.
Μετά, άλλοι συνάδελφοί τους πολιτικοί, βουλευτές, με πρωτοφανή κυνισμό, προκειμένου να γίνουν και αυτοί κάποια μέρα Υπουργοί για να αντιγράψουν τα σπουδαία έργα των αξιότιμων κλεφτών της διάσημης φαρμακευτικής, πρέπει προφανώς να συντάξουν ένα πόρισμα- παρωδία.
 Για να αποδείξουν τρία πράγματα:
1. Ότι είναι έτοιμοι και οι ίδιοι,
2. Ότι ανήκουν στην ίδια πολιτική συνομοταξία που δεν «δίνει» ποτέ ο ένας τον άλλο και
3. Ότι η δουλειά ενός πολιτικού δεν είναι να προστατεύει τον λαό και την πατρίδα του, αλλά να προστατεύει αυτούς που τον μαδούν.
 Έτσι λοιπόν γράφτηκε το σενάριο και παίχτηκε άψογα. Οι κλέφτες είναι τα θύματα, οι Εισαγγελείς στο πειθαρχικό, κάποιοι άλλοι Εισαγγελείς θα κάνουν καριέρα, οι Υπουργοί «κονόμησαν», οι πολυεθνικές «άνθισαν» και ο φτωχός Έλληνας πολίτης έγινε ακόμη φτωχότερος.
Και αφού έκλεψαν όσοι έκλεψαν, τώρα ψάχνετε να στείλετε στο ειδικό δικαστήριο αυτούς οι οποίοι προσπάθησαν- προφανώς ανεπιτυχώς- να τους ξεσκεπάσουν.
Η Κυβέρνηση δραστηριοποιείται με τακτικές συμμορίας. Θα πρέπει λοιπόν, στη ΝΔ να αρχίσουν να αναρωτιούνται. Είναι κυβέρνηση μιας κανονικής χώρας ή είναι κυβέρνηση παρωδία;
Τόσα σκάνδαλα, τόσες δεκαετίες, μια χρεωκοπία χώρας με 400 δις και ούτε ένα λαμόγιο δεν αποκαλύφθηκε ποτέ από την ΝΔ;
Στατιστικά είναι το πιο έντιμο κόμμα παγκοσμίως. Έχει ποσοστό συγκάλυψης 100% και ποσοστό καταδικαστικών αποφάσεων 0%.
Είμαι σίγουρη ότι αν σας ανακαλύψουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία οι απανταχού εγκληματικές οργανώσεις, θα σπεύσουν να τη μιμηθούν.
Όλοι οι βουλευτές έχουμε εκλεγεί από τους Έλληνες πολίτες με αποστολή να υπηρετούμε την πατρίδα, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον και με πρώτιστο μέλημα την ευημερία της χώρας, την ευημερία των Ελλήνων πολιτών.
Θα ήθελα να παρακαλέσω τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προσπαθήσουμε για μια πολιτική κανονικότητα. Για μια επανάσταση του αυτονόητου. Όπου δεν θα πηγαίνει ο Εισαγγελέας στην φυλακή και ο κλέφτης δεν θα πανηγυρίζει στα τηλεπαράθυρα.




.

 



 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments