....

Η ΒΕΥΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ AIR CANADA (VIDEO)

Το διαφημιστικό βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας Ελληνίδας που ζει στον Καναδά τα τελευταία 50 χρόνια και η κόρη της αποφασίζει να της κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Βεύη

 

H γραφική Βεύη Φλώρινας, «πρωταγωνιστεί» στο νέο διαφημιστικό της αεροπορικής εταιρίας του Καναδά Air Canada, που «φέρνει» πιο κοντά τους ανθρώπους, όπου και εάν κατοικούν στον πλανήτη.

Το διαφημιστικό βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας Ελληνίδας που ζει στον Καναδά τα τελευταία 50 χρόνια και η κόρη της αποφασίζει να της κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Βεύη, για τη γιορτή της μητέρας.
 

Μετά την πρώτη έκπληξη, η μητέρα αποδέχεται το δώρο της κόρης και μαζί ταξιδεύουν με την Air Canada στην Ελλάδα, όπου θα βρεθεί και πάλι στο χωριό της μετά απο 50 χρόνια, με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπο και των δύο.

Στην Βεύη τους υποδέχονται συγγενείς και φίλοι, ενώ στήνεται ένα μικρό παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού προς τιμήν της ομογενούς, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.
 

 

Ολόκληρο το ταξίδι της επιστροφής κατέγραψε τηλεοπτικό συνεργείο και στην συνέχεια το μετέτρεψε σε διαφημιστικό σποτ για την Air Canada. Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο έχει μέχρι στιγμής 125.000 προβολές στο youtube.

Η Βεύη της Φλώρινας στην διαφήμιση της αεροπορικής εταιρίας του Καναδά Air Canada. Πως μια κάτοικος της Βεύης βρέθηκε στο χωριό μετά από 50 χρόνια (video)

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Καναδά η Air Canada επέλεξε για διαφήμιση μια αληθινή ιστορία που εμπλέκει το χωριό Βευη της Φλώρινας.

Μια κάτοικος της Βεύης που ζει 50 χρόνια τον Καναδά, θα βρεθεί μετα την έκπληξη της κόρης της στο χωριό με την Air Canada.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments