....

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ Π.Κ.Μ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Χθες Σάββατο 5-4-2014 είχαμε την επίσκεψη της υποψ. για την Π.Κ.Μ.  Δέσποινας Χαραλαμπίδου. Μετά την περιοδεία της σε Σκύδρα και Αριδαία, το απόγευμα της ίδιας μέρας ήρθε στην Έδεσσα στο πολιτιστικό κέντρο και ανακοίνωσε τον υποψ. αντιπεριφερειάρχη Νομού Πέλλας Παύλο Κελεσίδη ο οποίος δήλωσε ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό αυτού του νομού.

Δεν θα ήθελε να γίνει ένα πολιτικό αηδόνι, θα ήθελε να κάνει πολιτικό χαρακίρι σε όλους αυτούς που κορόιδεψαν τάζοντας ελπίδες και όνειρα σε αυτό το λαό.

Θα παλέψω για το όνειρό μου, θα παλέψω για την ανατροπή.

Τον Παύλο Κελεσίδη τον γνώρισε ο αγροτικός κόσμος της περιοχής Έδεσσας – Σκύδρας στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών.  Εγώ το συνάντησα μπροστάρη στον συντονισμό αυτής της διαμαρτυρίας των αγροτών (ο άνθρωπος με το κόκκινο μπουφάν).

Στη συνέχεια η κα Χαραλαμπίδου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα περιφερειακού συμβούλου τον εδεσσαίο Αβραμίδη Γεώργιο πρόεδρο σχολικών φυλάκων της περιοχής το οποίο είδαμε στις πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στην Αθήνα όπου ασχολήθηκε και το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι CNN.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments