....

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα μετά από καταδίωξη και τροχαίο. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο συναδέλφους τους, για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών…

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών που υπερβαίνει τα 100 κιλά και μάλιστα με υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το όχημα τράκαρε σε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα. Μετά το τροχαίο, το κουβάρι της υπόθεσης που όπως φαίνεται απασχολούσε τις Αρχές το τελευταίο διάστημα, άρχισε να ξετυλίγεται.

Συνελήφθη επίσης ένας 19χρονος Αλβανός που φέρεται να εμπλέκεται στην διακίνηση των ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο αρχιφύλακες, ηλικίας 50 και 41 ετών, είχαν ραντεβού με τον 19χρονο Αλβανό. Οι κινήσεις τους όμως βρίσκονταν τη νύχτα υπό διαρκή παρακολούθηση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο ένας αρχιφύλακας. Κάποια στιγμή συναντήθηκε με τον 19χρονο Αλβανό και ξεκίνησαν, πιθανότατα για να συναντήσουν τον δεύτερο αρχιφύλακα. Αστυνομικοί που τους ακολουθούσαν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, αγνοώντας τα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών. Το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας ανέπτυξε ταχύτητα και κάποια στιγμή παρέσυρε τέσσερα τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα και ακινητοποιήθηκε.

Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο μέσα στο επίμαχο όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments