....

Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΙΑΝΟ

 

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, από 21.00 έως 01.00 (μετά τα μεσάνυχτα), θα τελεσθεί Αγρυπνία εις τιμήν και μνήμην των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μεσιανού Πέλλας.

 

 

 

 

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

 

Ανακοινώνεται ότι στους ιερούς ναούς της Εδέσσης θα τελείται καθημερινά θεία λειτουργία σε όλη την διάρκεια του έτους σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ: Ι. Ναός Αγίων Πάντων
ΤΡΙΤΗ: Ι. Ναός Αγίου Νεκταρίου
ΤΕΤΑΡΤΗ: Ι. Ναός Αγίου Δημητρίου
ΠΕΜΠΤΗ: Ι. Ναός Αγίων Αναργύρων Μεσημερίου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ι. Ναός Αγίας Παρασκευής (ενορίας Αγίας Σκέπης)

Στην ενορία των Αγίων Πάντων τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο η Θεία Λειτουργία της Δευτέρας θα επιτελείται στο Ιερό Παρεκκλήσιο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Γαβαλιώτισσας.

 

 

 

ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ Ι.ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Γεωργίου του Ομολογητού, του εν Δράμα (Καρσλίδη), εορτάζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη). Κατά την διάρκεια του εορτασμού θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου, το οποίο φυλάσσεται μόνιμα στον Ιερό Ναό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/11
17.00 Μέγας Εσπερινός

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/11
07.30 Όρθρος και Θεία Λειτουργία

 

 

 

 

 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, μνήμη του αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη, πανηγυρίζει το ομώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας Μητροπόλεως Γιαννιτσών (δίπλα στο 8ο Δημοτικὸ Σχολείο Γιαννιτσών). Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/11
5.00 μ.μ. Μέγας Εσπερινός και λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/11
7.30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments