....

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!

Ένας στους δέκα Έλληνες έχει υπάρξει θύμα ηλεκτρονικής και δεν είναι λίγες φορές που και στην Λήμνο έχουμε ακούσει ότι υπήρξαν θύματα (να θυμίσουμε την τελευταια περίπτωση του Ιανουαρίου που κάτοικοι του νησίου δέχτηκαν δήθεν τηλεφώνο απο την “Μicrosoft“)

Έτσι ο Διοικητής του ΑΤ Μύρινας  Σωκράτης Κρομυδέλλης,  αποφάσισε να καλέσει τον Παπαπροδρόμου Γεώργιο  Υποστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ., πρώην Δ/ντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος είναι σε ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων στον Κυβερνοχώρο να ενημερώσει τους πολίτες του νησιού.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαπροδρόμου,  θα πραγματοποιήσει στο νησί τρεις ομιλίες: 

Η θα γίνει  την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στο κινηματοθέατρο Μαρούλα  για όλους του μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων

Η θα γίνει πάλι την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 18:45 το απόγευμα στο κινηματοθέατρο Μαρούλα για τους κατοίκους του νησιού

Και η θα γίνει την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ- ΕΠΑΛ Μούδρου, για τους μαθητές του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου και τους μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου Μούδρου

Οι ομιλίες όλες θα έχουν θέμα «Κυβερνοχώρος: Μια νέα πραγματικότητα και οι προκλήσεις της», και το διοργανώνει το ΑΤ Μύρινας σε συνεργασία με το Δήμο Λήμνου και είναι δωρεάν.

 

Είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε και να μην την ξαναπατήσουμε!


 

Σχόλια - Facebook Comments