....

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2014

      Ο Δρόμος Θυσίας 2014 – Ημιμαραθώνιος Πέλλας /ΡELLA HALF MARATHON,

  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ώρα 9πμ. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του  Πλατανότοπου Γιαννιτσών. Ο Δρόμος Θυσίας, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Πέλλας- Κιλκίς και πρόκειται για διαδρομή  21.097,5 μ. που  είναι μετρημένη από  επίσημο μετρητή της IAAF/AIMS  και  κατέχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

       Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί  Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου.

Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης , δίπλωμα συμμετοχής , ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του Ημιμαραθώνιου Πέλλας θα δοθούν και  κύπελλα.. Για την χρονομέτρηση των δρομέων θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα Champion Chip.

  Η προκήρυξη του αγώνα, θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Παρακαλούμε  όσους  ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων , καθαρισμού,  να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Όσοι  επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές,  παρακαλούμε να επικοινωνούν με τον Δήμο Πέλλας ώστε  να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού.

   Πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας - Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50809, fax 23820 21 544, email: aodig@giannitsa.gr    

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments