....

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΣΟΥ: «ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ιωάννα Βάσσου, νέα εκφωνήτρια ειδήσεων του Action 24, μίλησε στο «Καλύτερα αργά» και την Αθηναίδα Νέγκα για τους λόγους που έφυγε από το Star μετά από 21 χρόνια.

«Αγαπώ πάρα πολύ τη ρουτίνα, δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις όμως θεωρώ μεγάλο λάθος να μένεις τόσα χρόνια σε μία δουλειά, δεν εξελίσσεσαι, βαλτώνεις. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από το Star. Είναι ένα κανάλι που αγαπώ  πάρα πολύ, μπήκα 22 χρονών κοριτσάκι και βγήκα  42 χρονών γυναίκα, μητέρα.

Τα τελευταία χρόνια όμως ήμουν δυστυχισμένη. Πήγαινα στη δουλειά με ένα σφίξιμο στην καρδιά. Προκύπτει όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια και θεωρώ ότι είναι μικρός θάνατος να μην εξελίσσεσαι σε τόσο δημιουργική ηλικία.

Υπήρξαν ίσως και κάποιοι συνεργάτες που σου χαλάνε τη διάθεση, τους θεωρείς και λίγο τοξικούς.

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 
 

Μιλώντας για τον χώρο της τηλεόρασης σε σχέση με τις γυναίκες είπε:

«Τα πήγαινα πάντα εξαιρετικά με τους άντρες συναδέλφους μου.

Ελάχιστα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους. Δεν έχει αγγίξει κανείς το θέμα της τηλεόρασης και δεν θα το αγγίξει, με λύπη το λέω.

Αν ανοίξουν στόματα για το τι συμβαίνει στην τηλεόραση θα κλείσουν σπίτια, θα απολυθούν άνθρωποι, θα μπουν φυλακή.

Τα έχω ακούσει, και έχω βιώσει δύσκολη κατάσταση με ένα συγκεκριμένο άνθρωπο στη δουλειά. Αντιμετώπισα πρόβλημα με γυναίκες. Υπήρχε ενόχληση γιατί έμπαινα με αέρα στη δουλειά, ενοχλούσε η παρουσία μου. Μου το μετέφεραν και μου το έδειχνε με τρόπους» είπε.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments