....

ΉΘΕΛΕ ΚΑΤΑΣΠΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ... ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ

Δημιουργήθηκε μία μεγάλη κύστη γεμάτη οξυζενέ κάτω από τη γλώσσα του, εξαιτίας μία ακραίας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού του στα συστατικά του κιτ λεύκανσης δοντιών

Ένας νεαρός πωλητής από το Νορθάμπτονσαϊρ της Βρετανίας κατέληξε με μία μεγάλη τρύπα στο λαιμό του εξαιτίας ενός κιτ λεύκανσης δοντιών που χρησιμοποίησε για να αποκτήσει την τέλεια οδοντοστοιχία του ειδώλου του Τσάνινγκ Τέιτουμ.


Ο 22χρονος Τζέικ Μπάρετ, που θαύμαζε εδώ και χρόνια τα κάτασπρα δόντια του Αμερικανού σταρ, αγόρασε το σύστημα λεύκανσης δοντιών 1hr Express Strips της Crest με το όνειρο να αποκτήσει ένα υπέροχο χαμόγελο. Ωστόσο, αυτό που τελικά απέκτησε ήταν μία μεγάλη κύστη γεμάτη οξυζενέ κάτω από τη γλώσσα του, εξαιτίας μία ακραίας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού του στα συστατικά του κιτ.Image and video hosting by TinyPic

Η κύστη εμφανίστηκε μόλις 48 ώρες μετά τη χρήση του προϊόντος, ωστόσο ο νεαρός έκανε το ολέθριο λάθος να περιμένει έξι ολόκληρες μέρες προτού ζητήσει ιατρική βοήθεια, διάστημα στο οποίο η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά. 

Προκειμένου να αφαιρέσουν τη δηλητηριώδη ουσία από την κύστη, που πλέον είχε διογκωθεί απειλώντας τη ζωή του 22χρονου, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ανοίξουν μία μεγάλη τρύπα στο λαιμό του ώστε να αποστραγγίξουν το οξυζενέ.

Σε δηλώσεις του στη Daily Mail, o νεαρός Βρετανός εξήγησε ότι δεν είχε ανησυχήσει για την κύστη καθώς δεν γνώριζε ότι περιείχε δηλητήριο και ότι, αν έσπαγε, θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει. «Όταν έμαθα για το οξυζενέ, έπαθα σοκ. Όταν αγοράζεις επώνυμα προϊόντα δεν περιμένεις να περιέχουν δηλητήρια. Νιώθω τυχερός που επέζησα», είπε ο Μπάρετ στη βρετανική εφημερίδα.


 

Σχόλια - Facebook Comments