....

ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ [4 ΒΙΝΤΕΟ]

Επεισόδια μεταξύ κατοίκων, διαμαρτυρόμενων και της αστυνομίας σημειώθηκαν στην Καλαμιά Κοζάνης.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα στην Καλαμιά Κοζάνης, και στη συγκέντρωσή τους είχαν και άλλους φορείς συμπαραστάτες.

Όπως αναφέρει το kozan.gr, η αστυνομία τους ζήτησε να αποχωρήσουν με τους κατοίκους να αρνούνται, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια και 6 συλλήψεις.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέφανος Πράσσος βρέθηκε με σκισμένα ρούχα ενώ λιποθύμησε ο Χρήστος Ψαλίδας, Πρόεδρος Συντονιστικού Οργάνου Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ-ΔΕ.

Στο σημείο για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους βρέθηκε και ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης Νόντας Στολτίδης, αλλά και ο Μιχάλης Καραμπατζιά, Δημοτικός Σύμβουλο Βοΐου. Ασθενοφόρο στο σημείο.

Αμέσως μετά τις συλλήψεις υπήρξε κινητοποίηση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης όπου βρίσκονται οι συλληφθέντες. Φορείς και συνδικάτα ζητούν άμεσα την απελευθέρωσή τους χωρίς κατηγορίες. Στην κινητοποίηση βρίσκεται και η νέα βουλευτής του ΚΚΕ, η 31χρονη Τίνα Κουζιάκη.

 

 

 

 

 

 
Στο kozan.gr μίλησε πριν από λίγο ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στα αιολικά Σιάτιστας, ο οποίος συμμετείχε σήμερα στις κινητοποιήσεις στην Καλαμιά Κοζάνης ενάντια στην κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου. Ακούστε τι είπε σε σχέση με το αν απαγγέλθηκαν τελικά κατηγορίες στους έξι συλληφθέντες.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments