....

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ Η ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΙΣΣΑ ΠΟΥ «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Καλεσμένη του υπόδικου και ανεξαρτητοποιημένου πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγού, στις Βρυξέλλες ήταν η σημαιοφόρος των συλλαλητηρίων για το μακεδονικό, Γεωργία Μπιτάκου, η οποία έχει γίνει viral στα φιλοκυβερνητικά μίντια λόγω των ύβρεων κατά του τέως πρωθυπουργού στο αεροπλάνο για την επιστροφή από την πρωτεύουσα του Βελγίου.

 

 

Η δημοσιογράφος και νομικός ταξίδεψε την Τρίτη για Βρυξέλλες παρέα με τον συναγωνιστή του Γ. Λαγού, Τάσο Συμιγδαλά. Πρόκειται για τον πολιτικό συνοδοιπόρο του τεταρτοαυγουστιανού, Κωνσταντίνου Πλεύρη, και εμπορικό διευθυντή του εκδοτικού οίκου «Ηλεκτρον», ιδιοκτησίας του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ. Επίσης, είναι μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της νεοσύστατης κίνησης του Γ. Λαγού, «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση», η οποία συγκροτήθηκε μετά την αποχώρηση αρκετών πρωτοκλασάτων στελεχών από το νεοναζιστικό μόρφωμα. Κατά τις πληροφορίες αλλά και όσα έχει πει δημοσίως ο ίδιος σε εκπομπή που παρουσίαζε, είχε ταχθεί υπέρ της συμπόρευσης Κ. Πλεύρη και Ν. Μιχαλολιάκου πριν τη διάλυση της Χρυσής Αυγής, ενώ τώρα πολλοί εικάζουν ότι ο Τ. Συμιγδαλάς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Κ. Πλεύρη και Γ. Λαγό.

Να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών τον Τ. Συμιγδαλά και την Γ. Μπιτάκου περίμενε συνεργάτης του πρώην χρυσαυγίτη κρατώντας ταμπέλα με το όνομα: Λαγός.

 

Η Γ. Μπιτάκου ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για να πάρει μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο καταδικασμένος για την υπόθεση του «Συνεργείου» ευρωβουλευτής με τίτλο: «Γιατί πρέπει η Συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί;». Κατά τις πληροφορίες, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι από την «Ελεύθερη Ώρα», το pronews.gr και τα Παραπολιτικά.

Στην πτήση επιστροφής η Γ. Μπιτάκου συνταξίδεψε με τον Αλέξη Τσίπρα και την Έφη Αχτσιόγλου, βρίσκοντας την ευκαιρία να πει στον τέως πρωθυπουργό ότι καταπάτησε το Σύνταγμα και πως πολύ σύντομα θα βρεθεί στη φυλακή. «Ο χειρότερος φασίστας που γεννήθηκε, προδότης και καταδότης στην πατρίδα είστε εσείς» είπε επί λέξει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτώντας τον συμπολιτευόμενο Τύπο με τίτλους όπως: «Τα άκουσε ο Τσίπρας για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» και «Τα άκουσε στο αεροπλάνο ο Τσίπρας: Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή - Πώς αντέδρασε».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments