....

ΤΟ ΚΑΠΗ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ [PHOTOS]

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερες για όλους μας. Ψάχνουμε την χαρά και την θαλπωρή. Μοιράζουμε τα δώρα μας ως ένδειξη αγάπης και ταυτόχρονα μοιραζόμαστε συναισθήματα προς ανθρώπινες ψυχές. Τα ηλικιωμένα πρόσωπα το έχουν περισσότερο ανάγκη γιατί πλήττονται από το αίσθημα της μοναξιάς.
Συμβολικά το ΚΑΠΗ Έδεσσας πραγματοποίησε επίσκεψη την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Γηροκομείο «Ευάγγελος & Αμαλία Δίζα» αγκαλιάζοντας την πρόταση της Κοινωνικής Λειτουργού για ομαδική δράση εθελοντισμού προς τους τροφίμους.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας έχουν αποδείξει εξάλλου και στο παρελθόν την αγάπη τους στους γεροντότερους και φροντίζουν να την εκφράζουν με ευγενικές χειρονομίες χαρίζοντας χρηστικά δώρα.
Το προσωπικό και οι τρόφιμοι του Γηροκομείου υποδέχτηκαν με χαρά τα μέλη του ΚΑΠΗ και την ευχαρίστησαν τον κόσμο, καθώς η Αντιδήμαρχος και Διοικητική Υπεύθυνη κ. Κατσάρα Μαρία που με τη σειρά της ευχαρίστησε για τη συλλογική δωρεά και επίσημανε πως η Δομή έχει ανάγκη εθελοντικής στήριξης.
Όλοι μαζί κεράστηκαν και τραγούδησαν την «Αννούλα του Χιονιά» και αμφότεροι αισθάνθηκαν χαρούμενοι με το αίσθημα της μοναξιάς να αλαργεύει.

Οι γέροντες έχουν ανάγκη από παρέα και συντροφικότητα ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες, εκφράζοντας την επιθυμία τους να μην τους ξεχνούν.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, παπούτσια, παιδί, κουστούμι, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, χριστουγεννιάτικο δέντρο, σαλόνι και εσωτερικός χώρος

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments