....

ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ: «Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

 

 

 

Με το μήνυμα της νίκης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε κοινότητες του Δήμου ο κ. Καστερίδης. Λίγες ημέρες πριν την επαναληπτική κάλπη της 15ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά στα Γιαννιτσά και καταστηματάρχες της πόλης.

Τα μηνύματα νίκης για τον συνδυασμό είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Οι πολίτες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Καστερίδη και των μελών του συνδυασμού του που τον συνόδευαν, γιατί διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα οδηγήσει τον Δήμο Πέλλας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς, μέσα στην επόμενη πενταετία.

 

Αργότερα στην Ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους ζητώντας τους να εμπιστευτούν τον συνδυασμό «Πέλλα δήμος για όλους».

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι «Με στρατηγικούς στόχους, σχέδιο, προγραμματισμό, αξιοποίηση ΟΛΩΝ των δυνάμεων του Δήμου μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας. Για αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους με εμπειρία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Που να έχουν βρεθεί σε θέσεις ευθύνης και να γνωρίζουν τις διαδικασίες ενός μεγάλου Δήμου. Εμείς έχουμε τη διάθεση, το μεράκι και την αγάπη για τον τόπο μας. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε τον Δήμο μπροστά. Ζητώ από τους πολίτες του Δήμου να μας εμπιστευθούν την πρώτη θέση και αυτή την Κυριακή».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Δήμος για όλους»:

6947 429514 – www.kasteridis.gr




 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments