....

KΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΧA

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:

«Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.Image and video hosting by TinyPic

Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων».

Από την πλευρά της η ΝΔ κάνει λόγο για «φαιδρή προβοκάτσια», απαντώντας στις αιτιάσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Χρακτηριστικά η ΝΔ αναφέρει: «Είναι γνωστές οι πρακτικές πόλωσης και φανατισμού που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ν. Βούτσης».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments